A 10 legjobb dolog, ami a munkahelyen várhat- szabadság után
2017. augusztus 27. írta: Profigrammers

A 10 legjobb dolog, ami a munkahelyen várhat- szabadság után

Megdöbbentő élmény a nyaralás utáni első munkanap. Azoknak meg pláne, akiket vicces – vagy önmagukat viccesnek gondoló- munkatársakkal áldott vagy vert meg a sors.  Néha valóban érdemes felhívni egy-egy trehány kolléga figyelmét arra, hogy mi minden van az íróasztalán. A zseni, aki a káoszon is átlát, ne lepődjön meg, ha a nyaralásból visszatérve az íróasztalán csak a széthagyott tárgyak körvonalait találja meg. Kollégái talán így akarják rábírni, hogy pakoljon össze mielőtt egy hétre szabadságra megy?

 

Az irodai viccek hatását nem mindenki tartja meg magának, szerencsére ma már egyre több erről szóló poszt és blog is van.  Ebben például a főnök üdvözlésének egy furcsa verziója is látható. 

 

Az igazán figyelmes főnök is meghatódhat ennyi szeretet láttán. De ha az ajtónyitáskor ezzel is találkozik?

 

 

 

Minden munkahelyen fontos a kreativitás. Különösen a legújabb technológiákkal foglalkozóknál…

 

Igazán felemelő lehet így kezdeni a munkahetet…

 

A munkahelyen is tengernyi élmény várhat ránk…

 

Az aranyhaltól pedig kívánhatunk... 

no komment…

 

Ha megéhezett a kolléga…

Végül pedig a post it-ek újabb felhasználási módja..

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://profigrammers.blog.hu/api/trackback/id/tr8012783296

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: InterIgor 2- Interjú Toljánné Várhegyi Erzsi nénivel, a korosztályos női válogatott támadójával 2017.08.28. 11:13:42

InterIgor: minden, ami a sportban érdekes. Villáminterjúk sztárjainkkal. Interjú Toljánné Várhegyi Erzsi nénivel, a korosztályos női válogatott támadójával Igor: Jónapot kívánok Erzsi néni! Kérem, meséljen a tegnapi portugálok elleni összecsapásról! ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.28. 15:26:48

netről összeszedett viccesnek szánt képek, hülye körítéssel
süti beállítások módosítása